Nyhed
Danmarkspremiere på flere biler hos IVECO på Transport 2021

Danmarkspremiere på flere biler hos IVECO på Transport 2021

Når Transport 2021 løber af stablen d. 16. – 18. september i Herning Messecenter, kan du hos IVECO opleve flere helt nye biler med digitale løsninger, der giver en mere sikker og nemmere arbejdsdag for chaufføren. Oplev bl.a. den helt nye offroad-model, IVECO T-WAY, samt landevejsmodellen, IVECO S-WAY. Derudover er der også Danmarkspremiere på IVECOs helt nye varebil.

Efter et halvt års ekstra ventetid er Transportmessen i Herning nu klar til at byde transportinteresserede fra hele Skandinavien velkommen. Denne gang kan IVECO slå dørene op for flere helt nye lanceringer, som alle har det tilfælles, at de er spækket med nye, digitale løsninger, som gør chaufførens hverdag lettere, sikrere og mere effektiv.

Et af de seneste tiltag hos IVECO er en del af brandets voksende portefølje af digitale tjenester; den nye IVECO-chaufførledsager, IVECO Driver Pal, som gør det muligt for chaufføren at bringe deres digitale liv om bord og interagere med køretøjet og chaufførfællesskabet ved hjælp af stemmekommandoer via Amazon Alexa. Dette medvirker til en mere behagelig, sikrere og stressfri køreoplevelse.

IVECO Driver Pal er designet til at hjælpe chaufføren med at optimere sin rute og sine stop ved at tilpasse sig begivenheder på vejen gennem realtidsoplysninger fra IVECO-chaufførfællesskabet, IVECO-supporttjenester og internettet. Dermed er der mulighed for at udføre sekundære opgaver, mens begge hænder holdes på rattet og øjnene på vejen.

”Den nye stemmestyrede IVECO-chaufførledsager styrker IVECOs fremtidige digitale strategi i jagten på at tilbyde en helt ny måde for chauffører at udføre deres opgaver og interagere med deres køretøj på, samtidig med at det hæver sikkerheds- og komfortniveauet.”, udtaler Kåre Neergaard, Business Line Manager, IVECO North Europe & Baltics.

Danmarkspremiere på flere biler

Af nye biler kan du på stand D3010 opleve den nye terrængående IVECO T-WAY, der er designet og konstrueret til de hårdeste opgaver under de mest ekstreme forhold, og som tager over efter den legendariske TRAKKER.

Den helt nye IVECO Daily, der bryder grænser med sin nye Daily Air-Pro-familie, der er udstyret med den unikke intelligente luftaffjedring med smart elektronisk styring – en nyskabelse i sektoren, der forbedrer kørekomforten, beskytter fører og gods samt tilpasser sig efter anvendelseskravene.

På samme stand er også langturstrækkeren, IVECO S-Way, der med sit rummelige førerhus sætter chaufførens komfort i fokus. For at runde hele IVECOs WAY-serie af kan du også se IVECO X-Way, der øger standarden inden for lettere terrænkørsel med klassens højeste nyttelast samt enestående TCO.

Grøn omstilling

Det grønne fokus er som altid en stor del af IVECOs DNA, hvor IVECO S-Way gasmodeller er de absolut førende i Europa og tegner sig i dag for mere end en fjerdedel af de solgte enheder. IVECO vil derfor igen i år også være at finde i den grønne hal på messen. Fokus er på de langtrækkende miljømæssige fordele ved biogas til transport, der kan give emissionsnedskæringer på mere end 90 % for NOx, 95 % for partikler og 95 % for CO2 samt støjreduktion i forhold til diesellastbiler. Tilmed får du en rækkevidde på op til 1600 km samt MAUT-fritagelse i Tyskland.