Eurocargo

BYKONGEN DER GERNE KRYDSER KOMMUNEGRÆNSER

IVECO Eurocargo er en effektiv og alsidig lastbil, der passer på miljøet og er super manøvredygtig. Derfor er det den perfekte lastbil til opgaver i byen og i kommunalt regi. Den kan opfylde ethvert behov fra udbringning af masser af varer til renovationskørsel, renholdning af veje, containerkørsel, autotransport, brandbil osv., osv.

Det rummelige førerhus er ikke mere end 2,1 meter bredt, og dét i kombination med styrevinkel på 52 grader og klassens mindste venderadius på under 11 meter (med 2790 mm akselafstand), gør den til ekspert i at sno sig i snævre gader samtidig med, at den også med glæde tager slæbet mellem byer og landsdele.

HØJ YDELSE – LAVT BRÆNDSTOFFORBRUG

Eurocargo fås med to typer af stærke og økonomiske dieselmotorer: En 4,5 liters Tector 5 diesel med fire cylindre og 160 eller 190 hk og en 6,7 liters Tector 7 diesel med 6 cylindre og op til 320 hk.

Uanset hvilken motorydelse, dine opgaver kræver, leverer Eurocargo maksimal power ved minimale omdrejninger, hvilket sparer dig for mange penge i diesel-regnskabet.

KAN ARBEJDE MIDT I BYEN DAG OG NAT. DET ER IKKE GAS!

Naturgas (CNG) er det mest miljøvenlige brændstof, du kan få. Og IVECO har i mange år været Europamestre i at levere CNG-motorerer med samme styrke som dieselmotorerne, men med LANGT færre emissioner.

Eurocargo Natural Power har en stærk CNG-motor på 204 hk., der udleder stærkt reducerede niveauer af NOx, nul bly og 95% mindre partikelmasse sammenlignet med diesel. CNG-versionen har samme funktioner og lasteevne som dieselbilerne, men den er endnu mere på hjemmebane i større byer – den kan nemlig køre i miljøzoner, og da den er meget lydsvag, kan den også arbejde om natten (PIEK-certificeret).

Bestil en prøvetur og oplev styrkerne!

Læs mere på: https://www.iveco.com/denmark/produkter/pages/ny-eurocargo.aspx