Åbningstider Find vej +45 63 95 20 00 Bliv kontaktet

Iveco eDaily

– 100 % ELEKTRISK

IVECO eDAILY er den bedste og mest fleksible varebil på markedet: det er den eneste eldrevne lette erhvervsbil, der giver dig op til 19,6 m³ lastvolumen, op til 4,6 t nyttelast og op til 3,5 t anhængervægt. 

Den nye eDAILY fås i alle de varianter, du kan ønske dig. IVECOs nye elvarebil fås i varianterne kassebil, dobbeltkabine med to eller fire døre, chassis og minibus på 3,5-7,2 t i ethjulede og tohjulede versioner med et bredt sortiment af højde- og akselafstandsmuligheder. Al teknologi og alle komfortfunktioner til IVECO DAILY i standardudgaven fås også til den eldrevne model, herunder den intelligente pneumatiske affjedring AIR-PRO. 

Den eldrevne IVECO DAILY-varebil kan anvendes til enhver opgave – og du kan vælge mellem 1, 2 eller 3 batterier, som kan tilpasses alt efter vægt og rækkevidde – op til 300 km* (400 km ved bykørsel). 

*Ifølge WLTP. 

E-brochure
Book prøvetur

Kontakt en medarbejder

Mark Olsen

Salgskonsulent, varebiler

Søren Duedal Jensen

Salgskonsulent, nye og brugte lastbiler

Kampagne

IVECO Basic

- Samme Ydeevne, Lavere Pris

Vores nye variant IVECO Basic har præcis samme ydeevne og funktioner som vores øvrige kampagnebiler. Vi har bevaret dét, der gør den helt speciel og unik. Den er er bare lidt mindre udstyret og er derfor billigere. Den fås både som kassebil og chassis og kun så længe, lager haves.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg en IVECO Daily Fastlane

Box/Lift

Køretøjerne er komplet med en udstyrspakke i topklasse. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg mellem to Iveco Daily Van modeller – Forza+

Kassevogne tilbydes med en udstyrspakke i topklasse. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Gå til kampagne
Bliv kontaktet