Åbningstider Find vej +45 63 95 20 00 Bliv kontaktet

Iveco X-Way

- Den med den bedste nyttelast

IVECO X-WAY giver dig masser af fleksibilitet til at skræddersy køretøjet til dine specifikke behov. Med sin opgavebaserede tilgang, hi-traction-systemet og offroadegenskaber tilbyder X-WAY en perfekt kombination til enhver opgave med garanteret høj produktivitet hele vejen ud til byggepladsen. 

Lastbilen sætter nye standarder for lettere terrængående opgaver med den bedste nyttelast for super loader-versionen til betonblandere, som har markedets laveste egenvægt. 

IVECO X-WAY er udstyret med IVECO way-seriens mest avancerede funktioner til langturskørsel: det nydesignede førerhus tager sikkerhed, komfort og brændstofeffektivitet til et helt nyt niveau, mens de avancerede tilslutningsmuligheder introducerer en række tjenester, der er designet til at lette førerens hverdag og maksimere køretøjets driftstid. 

Book prøvetur

Kontakt en medarbejder

Mark Olsen

Salgskonsulent, varebiler

Søren Duedal Jensen

Salgskonsulent, nye og brugte lastbiler

Kampagne

IVECO Basic

- Samme Ydeevne, Lavere Pris

Vores nye variant IVECO Basic har præcis samme ydeevne og funktioner som vores øvrige kampagnebiler. Vi har bevaret dét, der gør den helt speciel og unik. Den er er bare lidt mindre udstyret og er derfor billigere. Den fås både som kassebil og chassis og kun så længe, lager haves.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg en IVECO Daily Fastlane

Box/Lift

Køretøjerne er komplet med en udstyrspakke i topklasse. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg mellem to Iveco Daily Van modeller – Forza+

Kassevogne tilbydes med en udstyrspakke i topklasse. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Gå til kampagne
Bliv kontaktet