Nyhed
Ny IVECO S-Way: den 100% opkoblede lastbil løfter hensynet til chaufføren og forretningsproduktiviteten til det næste niveau

Ny IVECO S-Way: den 100% opkoblede lastbil løfter hensynet til chaufføren og forretningsproduktiviteten til det næste niveau

IVECO S-Way sætter nye standarder for forretningsproduktivitet med et nyt motorprogram og funktioner, der giver brændstofbesparelser på op til 3%, hvilket yderligere reducerer de samlede ejeromkostninger.

IVECO S-Way markerer et vendepunkt i branchen ved at ændre måden, hvorpå chaufføren interagerer med sit køretøj via Alexa’s eksklusive stemmeassistent, IVECO Driver Pal.

IVECO afslørede i dag sin nye tunge landevejsmodel, IVECO S-Way, for sit forhandlernet og repræsentanter for fagpressen i forbindelse med en digital begivenhed, som blev live-streamet på IVECO Live Channel. Det nye modelprogram tager konnektivitet og chaufførfokus til et nyt niveau med den unikke stemmebaserede samarbejdspartner, IVECO Driver Pal, samt nye avancerede funktioner og opkoblede tjenester. Den leverer enestående værdi og produktivitet for flådeejeren med sit nye motorudbud og næste generations bagaksel, avancerede teknologier og innovative skræddersyede tjenester. IVECO S-Way er den ideelle forretningsløsning for flådeejeren, miljøets bæredygtige ven og den perfekte rejsekammerat for chaufføren.

Thomas Hilse, IVECO Brand President, udtaler: ”Den nye IVECO S-WAY er et virkelig fremadrettet køretøj. Det er bæredygtigt og effektivt, konstrueret med en dybt rodfæstet iværksætterindstilling. Det sætter kunden i centrum og revolutionerer den måde, som man kan kommunikere med sit køretøj på. Verden er i rivende udvikling, og transportverdenen skal ikke kun følge med, men skal også kunne forudse og styre ændringen. Og det er netop det, IVECO gør. Den nye IVECO S-WAY er fremtiden for transportverdenen – og den er her i dag. Den vil tage vores kunder til næste niveau! ”

Giuliano Giovannini, chef for Medium & Heavy Line Product Management, tilføjer: ”Det er usædvanligt, at en producent foretager en betydelig produktopdatering kun to år efter lanceringen af en helt ny model. Dette er dog præcis, hvad vi gør med IVECO S-Way – og vi forbedrer et køretøj, der allerede var blandt de bedste i sin kategori. I dag, med den nye IVECO S-Way, bevæger vi os til det næste niveau med et innovationsniveau, der ikke har noget modstykke på markedet. Vi tilbyder vores kunder et køretøj, der foregriber deres behov og vil overgå deres forventninger. ”

Den nye IVECO S-Way bygger på den succes, denne serie har opnået siden lanceringen i 2019. Den har vist sig at være yderst populær blandt chaufførerne på grund af det høje komfortniveau. Kunderne sætter pris på forbedringerne i ydelse og de samlede ejeromkostninger (TCO), som er en følge af køretøjets opkoblingsmuligheder og skræddersyede tjenester. Dette har resulteret i, at næsten 4 ud af 5 kunder abonnerer på de fulde telematik-tjenester, og antallet af abonnenter er i konstant vækst. Samlet set har salget overgået alle forventninger og ført til betydelige gevinster i markedsandele. IVECO S-Way naturgasmodeller er de absolut førende i Europa og tegner sig i dag for mere end en fjerdedel af de solgte enheder. Ejerne er stolte af deres IVECO S-Way og viser dette ved at give dem deres personlige præg og dele billeder af deres lastbiler på de sociale medier.

Høj forretningsproduktivitet med høj brændstofeffektivitet og lave ejeromkostninger (TCO)

Ny IVECO S-WAY er det ideelle køretøj til langdistanceopgaver og den bedste løsning for flådeejeren. Den hæver standarden for ydeevne og brændstofeffektivitet med en række forbedringer og nye funktioner og opnår derved en samlet reduktion i brændstofforbruget på op til 3%.

Det nye motorudbud opfylder Euro VI/E-emissionsstandarderne og er typegodkendt til 100% biodiesel af anden generation, såsom HVO. Cursor 13-serien er blevet udvidet med to nye effektklasser, 490 hk og 530 hk. Cursor 11- og Cursor 13-motorernes effektivitet er blevet forbedret gennem øgede kompressionsforhold og en ny strategi for forbrændingsstyring.

13-liters motorerne er kombineret med nye, højeffektive bagaksler med enkeltreduktion, og højere bagtøjsudveksling ned til 2,31:1 kan fås med standardprofildæk. Dette muliggør betydelig down-speeding, hvilket resulterer i større effektivitet ved langdistancekørsel. Disse funktioner gør den nye Cursor 13 på 490 hk til en ægte TCO-mester og det perfekte køretøj til langdistancetransporter.

Yderligere funktioner bidrager til IVECO S-Way’s brændstofeffektivitet. Disse inkluderer den nye Eco Mode-funktion til det automatiske aircon-anlæg, som eliminerer unødvendig energiabsorption, ligesom A-stolpernes nye aerodynamiske dæksler giver en yderligere forbedret luftstrøm omkring førerhuset.

Chaufførens oplevelse: den smarte udvikling af den 100% opkoblede lastbil

IVECO S-Way ændrer den måde, som chaufføren interagerer med sit køretøj på og indvarsler en ny æra med proaktiv og forudsigelig support. Det gør livet ombord lettere og mere produktivt med den unikke stemmeassistent, IVECO Driver Pal, samt nye avancerede funktioner og opkoblede tjenester.

IVECO Driver Pal er ikke mindre end epokegørende. Den gør det muligt for føreren at interagere med køretøjet, dets styresystem, IVECO’s kontrolrum og alle flådestyringsfunktioner ved hjælp af stemmekommandoer gennem en fuldt integreret Alexa-enhed. Med den eksklusive MyIVECO-løsning kan chaufføren ikke kun aktivere funktioner i førerhuset og anvende infotainment, men også bruge navigationssystemet til at planlægge rute og tjekke køretøjets tilstand og sin egen score i kørestilevalueringen. IVECO Driver Pal sætter også chaufføren i kontakt med chaufførkollektivet,hvor han kan udveksle beskeder med andre chauffører på deres rute eller nær deres destination. De kan dele nyttige rejseoplysninger og støtte hinanden.

IVECO introducerer en banebrydende ny tjeneste, der giver chaufføren og flådeejeren fuldstændig ro i sindet i tilfælde af uheld eller andre problemer med køretøjet. Føreren kan aktivere IVECO Top Care gennem IVECO Driver Pal. Det nærmeste IVECO-værksted vil blive varslet, og en løsning vil hurtigt blive fundet. Tjenesten tilbyder en innovativ chaufførpakke, hvis køretøjet ikke er tilbage på vejen inden for seks timer. Det inkluderer gratis transfer, indkvartering og om nødvendigt lægehjælp.

Mesteren i bæredygtighed

CNG- og LNG-versionerne af IVECO S-Way, til henholdsvis komprimeret og flydende naturgas, har nu nye smarte hjælpesystemer, såsom koblingskompressor og styringspumpe med variabelt flow, hvilket yderligere øger deres brændstofeffektivitet. Motorforbedringerne og de nye funktioner, som disse modeller deler med Diesel-versionerne giver, sammen med de nye smarte hjælpesystemer, en yderligere reduktion af CO2-udledningen. Dette gør den naturgasdrevne version af IVECO S-Way til den ubestridte bæredygtige leder inden for langdistancetransport.