Værksted

Ingen kender din IVECO bedre end vores serviceteknikere og reservedelsspecialister, og deres mål er altid at få dit køretøj færdigt i en fart, så det kan køre videre og tjene penge til din virksomhed igen. Vores serviceydelser og produkter kan tilpasses hver enkelt IVECOs kørselsmønster, så sikkerhed, driftssikkerhed, lang levetid og lave levetidsomkostninger går op i en højere enhed. Og du er aldrig alene: Vores dedikerede og højtuddannede eksperter er ved din side døgnet rundt i hele Europa og omegn.

Alt, hvad vi gør, gavner din oppetid og økonomi:

100% KONTROL MED ALLE PROCESSER

IVECOs produkter, fabrikker og leverandører opfylder de skrappeste standarder til råvarekvalitet, produktionsprocesser og maksimal bæredygtighed i alle led fra det første design til montering på din IVECO.

636017594966529468

GARANTERET DRIFTSSIKKERHED

Originale IVECO dele er udviklet specifikt til dit køretøj og leveres med omfattende garanti. De gennemgår de strengeste kvalitets- og udholdenhedstests, så du er sikker på, at de holder længere, giver optimal driftssikkerhed og driftsøkonomi i hele din IVECOs levetid.

HURTIGT UD PÅ VEJENE IGEN

Vi har selv langt de fleste reservedele på lager. Men hvis vi har behov for en specialdel, kan IVECOs avancerede logistik-netværk levere enhver reservedel fra et centrallager eller direkte fra fabrikken inden for 24 timer – med effektiv tracking hele vejen fra afsender til modtager.

EFFEKTIV HJÆLP 24/7

Det store netværk af autoriserede IVECO servicesteder garanterer hurtig assistance af specialuddannede teknikere med opdateret fejlfindingsudstyr og nødvendigt specialværktøjer. Også når du er langt fra Danmark.

LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER

Via optimering af serviceintervaller og gode tilbud på originale reservedelspakker holder vi dine løbende driftsudgifter nede og sikrer, at din bil er mere værd, når den en dag skal videre til en ny arbejdsgiver.


Værksted Tidsbestilling

+45 60 40 34 22

Værksted Aften

+45 23 21 33 72

Værksted Nødservice

+45 23 21 33 73

Thomas Ryberg
Værkfører

+45 60 40 34 22
thomas.ryberg@iveco.com

Bo Bogetoft Christiansen
Filialchef/Branch Manager

+45 22 29 50 73
bo.bogetoft.christiansen@iveco.com