Åbningstider Find vej +45 63 95 20 00 Brochure Bliv kontaktet

– LASTBILEN, DER SÆTTER CHAUFFØREN I CENTRUM

IVECO S-WAY

s-way

De nye IVECO S-WAY-lastbiler er udviklet og bygget med kunden for øje, og har større komfort, højere ydeevne og lavere omkostninger.
Med IVECO S-Way kan du vælge mellem en række forskellige drivlinjer afhængigt af dit behov.

Kontakt din lokale forhandler for tilbud og prøvekørsel.

Bio Diesel
580
HK

De nye IVECO S-WAY-lastbiler er udviklet og bygget med kunden for øje, og har større komfort, højere ydeevne og lavere omkostninger.
Med IVECO S-Way kan du vælge mellem en række forskellige drivlinjer afhængigt af dit behov.

Helt i toppen af motorprogrammet er den nye xC13 Cursor-motor, der er udviklet af FPT Industrial, som er IVECOs søstermærke i IVECO-koncernen og er verdensførende inden for avanceret drivlinjeteknologi.
Den mest kraftfulde konfiguration kan yde op til 580 hk og et drejningsmoment på op til 2.800 Nm, hvilket gør den ideel til komplekse opgaver, der kræver maksimal ydelse.

På den anden side er 500 hk-versionen med et drejningsmoment på 2.600 Nm ideel til dem, der ønsker at optimere effektiviteten ved langturskørsel, da den forbedrer brændstoføkonomien med op til 10%.

Derudover kan de nye, avancerede funktioner og professionelle tjenester forbedre brændstoføkonomien med yderligere 4%.

GPS-systemet til forudseende kørsel registrerer nu også kurver og rundkørsler samt tilpasser fartpilotens hastighed.

Eco-køreprogrammet er optimeret ved hjælp af gearskiftestrategien, det tilgængelige drejningsmoment og EcoRoll og fjernstyres ved hjælp af telematik.

Motorens vægt er reduceret med 10% og er nu endnu lavere end Cursor 11-motoren, der er ved at blive udfaset.

Samtidig er standardholdbarheden blevet løftet til 1,6 millioner kilometer, hvilket er 33% mere end forgængeren.

Den nye markedsførende og supereffektive motorbremse er blevet 30% mere effektiv og kan erstatte Intarder i forbindelse med de fleste typer opgaver.

Det er også muligt at opnå andre fordele med hensyn til omkostninger, vægt og brændstofforbrug.

Den nye motor kører parløb med en 17xHE Meritor-aksel samt ZF’s responsive 12-trins TRAXON Gen2-gearkasse for en endnu mere jævn trækkraft.

Den nye gearkasse har fået flere opdateringer; herunder en gearskifteassistent, der koordinerer gearskift og motorbremse, og en bakassistent, der sætter køretøjet i bakgear, når køretøjet standser.

Biogasversionen af den nye IVECO S-WAY giver også bedre brændstoføkonomi og bedre ydeevne takket være en effekt på 500 hk og et drejningsmoment på 2.200 Nm, samtidig med at brændstofforbruget reduceres med 10%.

Denne kraftige ydeevne kombineres med de miljømæssige fordele ved biogas, som kan hjælpe dig med at reducere dit køretøjs CO2-emissioner med op til 90 %, når du kører på biogas. Samtidigfår duen betydelig støjreduktion sammenlignet med tilsvarende dieselbiler.

Biogasversionen af IVECO S-WAY er en løsning, der hjælper dig med at reducere din flådes miljøpåvirkning uden at gå på kompromis med, hvilke opgaver du kan udføre.
Og du kan køre rigtigt langt på en enkelt tank – helt op til 1.600 km.

Den nye IVECO S-WAY fra modelår 2024 kan bestilles nu og er bedre end nogensinde takket være følgende forbedringer:

• Den nye flagskibsmotor xC13 Cursor kombineret med forbedret aerodynamik, drivlinje og GPS-baseret forudseende kørsel reducerer brændstofforbruget med op til 10%

• Customer Uptime Centers effektivitetsfremmende tjenester og avancerede overvågning kan reducere forbruget med yderligere 4%, hvilket giver et betydeligt lavere totale ejeromkostningsniveau.

• Helt nyt interiør i nyt design, nye førerfokuserede funktioner og en ergonomi, der minder mere om en personbil. Alt i alt giver det dig  en førsteklasses køreoplevelse.

• Fuldt digital førerkabine med TFT-instrumentpanel, nyt infotainmentsystem og spejlløse bakkameraer.

• Topmoderne køreassistance op til level 2, hvilket forbedrer sikkerheden og kørekomforten.

Kontakt din lokale forhandler for tilbud og prøvekørsel.

LÆR S-WAY BEDRE AT KENDE
SE OG DOWNLOAD VORES BROCHURE HER

Book prøvetur
Bliv kontaktet