Åbningstider Find vej +45 63 95 20 00 Brochure Bliv kontaktet

Salgsafdeling

Vores eksperter hjælper dig med at finde det rette køretøj

IVECO Odenses sælgere er specialister i varebiler og lastbiler.
Det betyder, at du altid kan få det køretøj, der passer bedst til dig og din virksomhed.

IVECO har markedets bredeste modelsortiment – og har altid en optimal løsning til dine konkrete behov takket være et komplet sortiment af varebiler og lastbiler.

Vi har professionelle køretøjer af højeste kvalitet – hvilket betyder, at du altid kan regne med at have en stærk og sikker makker ude på vejene.

Når du vælger en IVECO, får du adgang til et univers af de mest topmoderne digitale tjenester og transportløsninger, der findes på markedet – alt sammen for at gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig, rentabel og så nem at drive som muligt.

Takket være vores smarte løsninger med IVECO On og Connectivity Box er du på forkant med den digitale verden.

IVECO har ligeledes markedets bedste service. Vi tilbyder en bred vifte af skræddersyede servicepakker, der er designet til at holde kundernes biler på vejene med så få stop i service- og reparationsøjemed som muligt – alt sammen for at give dig økonomisk tryghed.

Så uanset om du leder efter et køretøj, der kører på el, diesel/HVO, biogas, eller en særlig karrosseriopbygningsløsning, kan vores eksperter altid hjælpe dig med din næste transportløsning.

Kontakt en af vores IVECO-sælgere allerede i dag for at blive rådgivet af en specialist!

Velkommen til IVECO Odense!

IVECO Lagerkampagne - Lastbiler
Bliv kontaktet