Åbningstider Find vej +45 63 95 20 00 Bliv kontaktet

Salgsafdeling

Vores eksperter hjælper dig med at finde det rette køretøj

IVECO Odenses sælgere er specialister i varebiler og lastbiler.
Det betyder, at du altid kan få det køretøj, der passer bedst til dig og din virksomhed.

IVECO har markedets bredeste modelsortiment – og har altid en optimal løsning til dine konkrete behov takket være et komplet sortiment af varebiler og lastbiler.

Vi har professionelle køretøjer af højeste kvalitet – hvilket betyder, at du altid kan regne med at have en stærk og sikker makker ude på vejene.

Når du vælger en IVECO, får du adgang til et univers af de mest topmoderne digitale tjenester og transportløsninger, der findes på markedet – alt sammen for at gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig, rentabel og så nem at drive som muligt.

Takket være vores smarte løsninger med IVECO On og Connectivity Box er du på forkant med den digitale verden.

IVECO har ligeledes markedets bedste service. Vi tilbyder en bred vifte af skræddersyede servicepakker, der er designet til at holde kundernes biler på vejene med så få stop i service- og reparationsøjemed som muligt – alt sammen for at give dig økonomisk tryghed.

Så uanset om du leder efter et køretøj, der kører på el, diesel/HVO, biogas, eller en særlig karrosseriopbygningsløsning, kan vores eksperter altid hjælpe dig med din næste transportløsning.

Kontakt en af vores IVECO-sælgere allerede i dag for at blive rådgivet af en specialist!

Velkommen til IVECO Odense!

IVECO Lagerkampagne - Lastbiler

Kontakt en medarbejder

Mark Olsen

Salgskonsulent, varebiler

Søren Duedal Jensen

Salgskonsulent, nye og brugte lastbiler

Matias Nymand

Salgskonsulent, varebiler

Kampagne

EFTERÅRSKAMPAGNE

IVECOS TUNGESTE KAMPAGNE

Vi har lige nu en efterårskampagne på vores IVECO lastbiler: Eurocargo, S-Way og X-Way. Du får IVECOS tungeste drenge i klassen, med masser af fordele.
– Omgående levering, Skarpe priser, Højt udstyrsniveau og meget mere.
Kontakt din nærmeste forhandler og hør mere, eller find ud af mere om lasterbilerne, lige her.

Gå til kampagne
Kampagne

IVECO Basic

- Samme Ydeevne, Lavere Pris

Vores nye variant IVECO Basic har præcis samme ydeevne og funktioner som vores øvrige kampagnebiler. Vi har bevaret dét, der gør den helt speciel og unik. Den er er bare lidt mindre udstyret og er derfor billigere. Den fås både som kassebil og chassis og kun så længe lager haves.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg en IVECO Daily Fastlane

Box/Lift

Med IVECO Daily Fastlane rammer du topniveauet af vores kampagnemodeller. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, adaptiv fartpilot, klimaanlæg og luftaffjedret førersæde, og meget mere, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Se den komplette udstyrspakke nedenfor.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg mellem to Iveco Daily Van modeller – Forza+

Med IVECO Daily Forza rammer du topniveauet af vores kampagnemodeller. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, adaptiv fartpilot, klimaanlæg og luftaffjedret førersæde, og meget mere, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Se den komplette udstyrspakke nedenfor.

Gå til kampagne
Bliv kontaktet