Salgsafdeling

Vores rådgivere kender transportbranchen ud og ind og har kun ET mål: At sikre, at du får den bedste og mest økonomiske løsning – uanset om du er på jagt efter en fleksibel arbejdshest til transport i by og på land, en bomstærk entreprenørmaskine eller en effektiv motorvejskæmpe til tunge opgaver og levering langt uden for landets grænser.

Hvad du ønsker, kan du få … vores program er komplet.

IVECO leverer et komplet program af vare- og lastbiler og er markedsledere inden for bæredygtige løsninger.

Til lettere opgaver fås vores berømte IVECO Daily varebiler i alle vægtklasser fra 3,5 tons til klassens suverænt største kapacitet på hele 7,5 tons. Den kan leveres både som kassebil og chassis, der kan opbygges efter dine specifikke behov. Kontakt os og få mere at vide om alle dine muligheder.

I mellemklassen sørger Eurocargo for hurtig, effektiv og økonomisk distribution mellem landsdelene, og hvis du vælger den som 4×4, er der intet, der kan stoppe dine leverancer, uanset hvilke forhindringer vejret og vejene byder på.

Når det kommer til langdistance-lastbiler, kan vi levere det nyligt redesignede “motorvejs-lokomotiv”, S-Way, og den legendariske Stralis. Og til specialopgaver i særligt krævende arbejdsmiljøer og terræn, klarer X-Way eller Trakker enhver udfordring.

Ud over alle de nye IVECO modeller kan vi levere brugte køretøjer, der er certificerede efter vores “OK TRUCKS” program, så de er i perfekt form til at løse din virksomheds opgaver.

Optimal service = optimal driftsøkonomi.

Vores rådgivere kan også introducere dig til vores vedligeholdelses-aftaler, der holder dine køretøjer i topform hen ad vejen. Aftalerne sikrer, at dine biler altid kører med optimal driftsøkonomi, og at risikoen for dyre driftsstop er absolut minimal.

Ring, send en mail eller besøg os. Så gør vi alt for at hjælpe dig med at vælge rigtigt.


IVECO VAREBILER


Mark Olsen
Sales consultant

+45 23 21 33 85
mark.olsen@iveco.com

Oliver Juul Aagaard
Sales trainee

+45 23 21 33 32
oliver.j-aagaard@iveco.com

IVECO LASTBILER


Søren Knoth
Sales consultant

+45 23 21 33 77
soren.knoth@iveco.com

BRUGTE BILER


Jacob Nikolajsen
Sales consultant

+45 23 21 33 82
jacob.nikolajsen@iveco.com

Søren Duedahl Jensen
Sales consultant

+45 61 22 39 47
soren.jensen@iveco.com